top of page

Лечебна Методика - "ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ''

Методика за изцеляване , Самоизцеление , Осъзнатост , Здраве, Младост , Баланс и Хармония на Всички Нива .

Любов – това е любовта на Създателя, Божествената любов и енергия.

Любовта обича всички. В нея няма болка и страдание. Няма обвързаности . Всичко отрицателно и негативно се разтваря и изчиства в силна , ярка светлина. Трансформира се в чиста , положителна енергия. С Божествена любов към всички.

ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА е път към Божествената любов, която е във всички и всичко. Връзката ни със Създателя и Творец. Творецът вътре в нас, Божественото и връзката ни с цялата Вселена.

ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА е лечебна методика . С нея се работи ефективно за здраве, осъзнатост, баланс и хармония на всички нива: – физическо – ментално – психологическо – емоционално – духовно – кармично.

Лечебната терапия се провежда чрез полагане на дланите по позиции или от разстояние. ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА е път към Божествената Любов, която е във всички и всичко. Това е нова енергийна методика за изцеление, духовно израстване, по-голяма жизненост, божествена сила, чиста жизнена енергия. Дава осъзнатост и яснота. Освобождава от ненужни страдания. Помага да осъзнаем житейския си път, мисията си и правото си на свободен избор вследствие на възможностите, които ни се предоставят.

Освобождава ни от всичко, което блокира нашето духовно израстване, съпътствано от Любовта, Истината и Свободата.

Лечебната Методика е показала много високи резултати при тежко болни отписани от традиционната медицина .

Мая Джонова Стоянова +359 88 797 0903 lubovisvetlina@abv.bg

гр. София, ж.к. Гоце Делчев, ул. "Силиврия" №23 /вход за ул. Силиврия откъм бул."Костенски водапад" №55, студиото е на гърба на №23/. GPS: N42 39.888 E 23 17.933


RECENT POST
JOIN MY MAILING LIST
bottom of page